Filter

Salteaua Premier este un produs realizat din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs ce protejeaza sanatatea.
Pentru a crea o senzatie de comoditate foarte buna a fost aleasa tehnologia compunerii saltelei din structuri cu caracteristici distincte. In componenta saltelei intra intreteserea cu fibre parfumate pentru protejarea sanatatii celui ce o foloseste.
Salteua este formata din 5 elemente:

  • spuma poliuretanica
  • spuma vascoelastica
  • arcuri impachetate
  • vata sintetica
  • tesatura Jaquard cu fibre parfumate

Arcuri  impachetate individual
Interiorul saltelei este realizat din arcuri din otel tratat termic. Impachetarea este facuta in saculet independent din material textil rezistent. Arcurile preiau presiune in mod individual. Astfel fiind inlaturat efectul de val.

Spuma poliuretanica este un material care se adapteaza temperaturii corpului, absorbind rapid umiditatea care se formeaza in zona de contact dintre corp si saltea. Aceasta se elibereaza in momentul in care salteaua nu mai este supusa presiunii.

Spuma vascoelastica permite repartizarea uniforma a greutatii corpului, egalizand punctele de presiune imbunatatind circulatia in intregul corp, ducand la o cat mai buna relaxare a musculaturii , asigurand astfel un somn linistit.

Materialele vasco-elastice sunt indicate si persoanelor ce sunt obligate sa stea o perioada foarte lunga imobilizate in pat. Acest tip de material reduce riscul aparitiei ulcerului de decubit prin elesticitatea sa si prin adoptarea formei corpului, eliminand punctele de presiune si frecare (si riscul de escara).

Vata sintetica absoarbe umiditatea si impiedica supraincalzirea in timpul somnului. De asemenea, ofera un confort sporit saltelei.
Tesatura Jaquard cu efect calmant este tratata antiacarieni si nu prezinta mediu propice dezvoltarii bacteriilor si acarienilor.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77