Filter

Produsele Magniflex sunt prezente in peste 60 de tari in intraga lume. Secretul succesului consta in folosirea ultimelor tehnologii si abordari inovative. Rezulta astfel produse ce imbina materiale de ultima generatie cu designul si maiestria italiana, toate saltelele Magniflex fiind fabricate integral in Italia, fapt ce ofera oamenilor odihna completa si le imbunatateste calitatea vietii. In plus, Magniflex contribuie activ la conservarea resurselor planetei folosind materiale si procese prietenoase cu mediul.

Saltea Amante: Este salteaua de care va veti indragosti imediat. Salteaua este recomandata persoanelor ce prefera suprafete de dormit care echilibreaza fermitatea cu asigurarea unei pozitii corecte si naturale a corpului in timpul somnului.
Saltea Baby: Salteua Baby Magniflex este conceputa din materiale ecologice,durabile si avansate tehnologic.
Saltea Baby Bamboo:  Salteaua Baby Bamboo Magniflex pentru copii este eco. Ofera un mediu igienic si sanatos datorita proprietatilor hipoalergenice si antibacteriene ale bambusului.
Saltea Clasic Night: Noul model de saltea Classic Night Magniflex este o saltea care ofera un confort sporit in timpul somnului.  Acest lucru se intampla datorita celor trei zone de suport asigura corpului o pozitie confortabila pe timpul somnului a umerilor, spatelui si membrelor.
Saltea Domino: Este un model de lux care se diferentiaza prin stratul suplimentar de 5 cm, fata de standardul normal de inaltime confera un comfort vizibil dar si o senzatie placuta la atingere.
Saltea Dual Comfort Silver: Salteaua Dualcomfort Silver Magniflex reprezinta familia perfecta: doua saltele separate, într-o husa comuna.
Saltea Duoflex: Salteaua Duoflex Magniflex reprezinta o combinatie unica de sustinere ortopedica si anatomica intr-o singura saltea. Balanta intre tehnologia moderna si functionalitate.
Saltea Junior: Salteaua Junior Magniflex este o saltea ortopedica si cea mai potrivita pentru primul pat de dimensiuni mari al copilului dumneavoastra!
Saltea Magni: Salteaua Magni Magniflex  asigura o odihna sanatoasa. Duritatea este aleasa in asa fel incat corpul sa nu fie incordat cum se intampla pe saltelele dure obisnuite.
Saltea Magnifico: Salteaua Magnifico Magniflex este unul din modele de lux, cu o grosime remarcabilă de 30 cm. Aceasta combină materiale dintre cele mai moderne şi tehnologii revoluţionare.
Saltea Medicare:  Salteaua Medicare Magniflex combină confortul şi îngrijirile medicale la un preţ excelent. Ea reprezinta alegerea corecta pentru cei care doresc protectie impotriva alergenilor.
Saltea Memoflex:  Salteaua Memoflex Magniflex este unica, datorita  miezului său din spumă cu memorie de 100%. Acesta este un material extrem de elastic.
Saltea Natur Comfort:  Salteua Natur Confort Magniflex este una dintre cele mai populare modele de saltele Magniflex. Tehnologia este axata pe sănătate şi asistenţă naturala.
Saltea Relano Bamboo: Salteaua Relano Bamboo Magniflex  este o saltea care va ofera un suport ferm si o pozitie corecta din punct de vedere anatomic  in timpul somnului.
Saltea Zip Sleep: Salteaua eleganta Zip Sleep Magniflex combina in mod armonios atat conditia anatomica cat si caracteristicile celei ortopedice. Miezul saltelei este compus din spuma moale Elioform.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77