Maxinova

Filter

Saltelele din gama Maxinova sunt saltele bazate pe arcuri, cu inaltimi cuprinse intre 26 si 30 cm ce ofera o pozitie ferma pe intreaga durata a somnului.  Saltelele se gasesc in dimensiunile standard atat pentru paturile de o singura persoana cat si pentru cele matrimoniale.
 
Salteaua American Dream – are o inaltime de 26 cm, baza din arcuri din otel carbon cu grosimea de 2.38 mm. Dupa fiecare rand de arcuri exista cate un strat de spuma poliuretanica ce asigura duritatea ridicata a saltelei.
Salteaua Crown – are o inaltime de 28 cm, arcuri Hercule din otel carbon, husa din bumbac, spuma poliuretanica de inalta densitate, TNT,  Greutatea maxima suportata de acest model de saltea este de 120 kg/persoana.
Salteaua Sleep Viscolex – are in componenta sa atat arcuri Bonell cat si un strat de memory foam de 3 cm, ce retine forma corpului. Inaltimea totala a saltelei este de 30 cm iar duritatea este una medie.
Salteaua Sleep Max – acest model produs de Maxinova este unul cu o inaltime de 30 cm. La baza acesteia se gasesc arcuri Hercule de 2.38 mm grosime si inaltime de 17 cm. Pentru o rigiditate sporita a saltelei, sunt introduse straturi de spuma poliuretanica dupa fiecare rand de arcuri.

Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77