Filter

Salteaua Duo Medical este recomandata persoanelor care au probleme cu spatele. Salteaua are 2 fete, una mai rigida, iar cealalta mai moale, ambele avand in compozitie spuma de poliuretan de densitati diferite. Salteaua Duo Medical asigura un somn odihnitor si relaxant. Materialele din care aceasta saltea este fabricata indeplinesc mai multe roluri:

In primul rand reduc nivelul alergiilor;
In al doilea rand, acestea reduc tensiunea electrostatica;
In al treilea rand, mentin un nivel redus al cortizolului pe timpul somnului (Un nivel ridicat de cortizol conduce la insomnii și somn neregulat).

Structura acestei saltele este formata din: strat de poliuretan (HD) indeformabil, strat de poliuretan (HR) indeformabil, strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 g. Deasemenea, aceasta saltea are un strat de TNT de 30 de grame pe ambele parti si un tesut de acoperire din bumbac.

Componentele acestei saltele  sunt fixate prin procedeul de mataslare iar aerisirea se face prin butoni de aerisire. Inaltimea saltelei Duo Medical este de 22 -23 cm Salteaua are o garantie de 3 ani.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77