Memory foam h26 Previ

Filter

Salteaua Memory Foam h26 este o saltea ideala din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale. Aceasta saltea ofera o pozitie corecta si confortabila in acelas timp a coloanei vertebrale si asigura o irigare corecta a intregului corp.

Stratul de memory foam de 9 cm preia forma corpului dumneavoastra iar dupa utilizare acesta revine la starea lui initiala. Deasemenea acest strat creaza o amprenta a corpului ce egalizeaza presiunea exercitata in orice punct al saltelei.

Pe langa acest strat de 9 cm de memory foam 100%, salteaua Memory Foam h26 de la Previ mai are in componenta sa o baza de poliuretan indeformabil de inalta densitate 35 kg/m3, un strat de material termoregulator antitranspirant de 300 gr/mp pe ambele parti, antialergic si un strat TNT de 30 gr pe ambele parti. Toate aceste componente sunt acoperite cu o husa matlasata de tip Aoe Vera sau Silver, in functie de preferintele dumneavoastra.

Aerisirea saltelei se face perimetral pe toata marginea acesteia prin intermediul unei benzi tridimensionale. Aceasta permite o ventilare constanta in interiorul saltelei ferind-o astfel de bacterii si mucegai.

Salteaua Memory Foam h26 are inaltime de 26 cm si beneficiaza de 5 ani garantie.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77