Filter

Banda tridimensionala care permite o ventilare constanta. Aerul trece prin aceasta banda iar salteaua ramane uscata si protejata de bacterii si mucegai.
Miez bicompus din:

strat de 7 cm memory foam;

(Saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale. Creaza amprenta corpului egalizand presiunea exercitata pe orice punct al acestuia. Sustine coloana intr-un mod foarte eficient si sanatos, permitand o irigare corecta a intregului corp. Stratul din memory foam cu o grosime de 7 cm va reactiona direct sub efectul greutatii corporale, preluand forma corpului iar dupa utilizare revenind la starea lui initiala.)

strat de 3 cm Latex cu 7 zone de portanta diferite;

(Latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Elastica, moale si anti-alergica este o solutie din cele mai ideale pentru cei cu exigente. Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna majora, o stabilitate termica mult mai mare, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului.)

strat de 7 cm poliuretan indeformabil de inalta densitate la interiorul saltelei;
aerisirea saltelei se face perimetral pe toata marginea saltelei;
dublu strat de acrylic de 150 gr/mp pe fiecare parte
strat de material termoregulator, antialergic,antitransiprant;
tesut de acoperire tip Aloe Vera sau Silver;
inaltimea saltelei este de cca. 23 cm.

Salteaua Water Foam isi pastreaza calitatile saltelei Memory Foam, insa cu un confort deosebit de placut in timpul somnului. Este salteaua perfecta pentru cei care isi doresc un confort la cel mai inalt nivel.

Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77