Filter

Salteaua Cumulus Siesta este gandita si realizata sa ofere o pozitie naturala si sanatoasa corpului in timpul somnului. Acest lucru se intampla datorita miezului de o duritate medie si insertii de spuma de memorie. Dar elementul cel mai important a acestei saltele il reprezinta cele 7 zone din care este formata, care distribuie in mod egal greutatea corporala si sustin cele mai importante zone ale corpului. Zonele sunt distribuite pe intreg corpul, mai exact la cap, gat si umeri,lombar, pelvis si solduri, picioare, glezne si calcaie, pentru a sustine cele mai importante parti ale corpului.

Unul din elementele care fac acesta saltea sa fie de o calitate superioara il reprezinta insertiile de spuma de memorie. Este un material care se adapteaza perfect formei corpului. Pentru ca e sensibil la temperatura, se dilata si devine mai confortabil in contact cu caldura corpului.

Prin presiunea corpului asupra fetei saltelei in timpul somnului, spuma de memorie se incalzeste si o face moale, astfel corpul isi gaseste pozitia optima. Din acest motiv salteaua Cumulus este considerata o saltea anatomica si ortopedica.

Din moment ce acele 7 zone sprijina corpul, coloana este relaxata si neexpusa niciunei presiuni in timpul somnului, iar spuma de memorie se adapteaza perfect curbelor corpului si ofera suport optim acestuia.

Husa saltelei este detasabila, avand un fermoar pe 3 laturi si o banda de aerisire care nu permite formarea de bacterii si acarieni. Un alt plus al saltelei il reprezinta manerele laterale, care faciliteaza manevrarea usoara a saltelei.

Specificatii tehnice:

  • Spuma clasica de densitate 30 si duritate 38
  • Spuma de memorie cu densitatea de 50 si duritatea 25
  • 7 zone care distribuie in mod egal greutatea corporala
  • Husa este confectionata din textil tip Charlotte matlasat cu vatelina de 450 g/mp si TNT 15g/mp.
  • Banda de aerisire pe toata circumferinta saltelei cu inaltime de 10 cm
  • Fermoar pe 3 laturi
  • Inaltime saltea 22 cm
Ai adaugat produsul in cos:

0732 14 77 77