Saltele Pentru Copii

Sfaturi utile pentru achizitionarea unei saltele pentru copii de la un magazin online de saltele:

Alegerea unei saltele pentru copii suna simplu, insa exista multi factori care trebuiesc luati in considerare.  Saltelele pentru bebelusi sau saltelele de copii se aleg intr-un mod diferit fata de cum ati alege o saltea pentru adulti, asta inseamna ca o saltea bine aleasa pentru un adult nu este neaparat cea mai buna alegere pentru un copil.

Copilul tau are nevoie de mai multe ore de somn decat tine si o saltea confortabila este esentiala pentru odihna si dezvoltarea lor. In conformitate cu articolul „How much sleep do we really need?” publicat de National Sleep Foundation(USA), expertii spun ca un copil de 3-5 ani are nevoie de pana la 13 ore de somn pe zi si 11 ore de somn pana la varsta de 12 ani.
Cei mai multi copii vor trece de la un patut de copil la un pat, inainte de varsta de 4 ani.

Pasi pentru alegerea saltelei pentru copii:

1.  Decideti dimensiunea de saltea pentru bebelusi sau saltea pentru copii de care aveti nevoie pentru copilul dumneavoastra. Patuturile pentru copii(cu saltea 60×120 sau cu saltea 70×130) sunt foarte utile pana la varsta de 2 ani, pentru ca ofera protectie pentru a nu cadea de pe saltea. Dupa varsta de 2 ani, un pat cu dimensiuni normale este perfect pentru copilul tau, deoarece il poate folosi pentru somn si totodata pentru a se relaxa sau a citi. In fiecare dintre aceste etape, salteaua aleasa trebuie sa fie o SALTEA FERMA. O saltea de buna calitate poate dura generatii atata timp cat aceasta este bine intretinuta si pastrata curata.

2.  Salteaua aleasa trebuie sa permita o aerisire si o disipare foarte rapida a umezelii acumulate. Cand va hotarati asupra unei saltele, intrebati consultantul daca salteaua aleasa de dumneavoastra contine materiale care faciliteaza acest lucru.

3.  Cautati o saltea antialergica pentru copilul dumneavoastra. Intrebati daca salteaua este tratata antiacarieni, sau cumparati o husa tratata antiacarieni, cu care sa inveliti salteaua .

4.  Cititi opiniile si comentariile on-line cu privire la salteaua pentru copii aleasa, inainte de a face achizitia finala. Amintiti-va ca salteaua pe care o alegeti pentru copilul dumneavoastra, este o investitie importanta pe care o faceti pentru sanatatea si bunastarea acestuia.

5.  Cumparati salteaua si stabiliti o ora de livrare care sa se potriveasca cu orarul dumneavoastra.

Va multumim pentru alegerea facuta,

Echipa Expert-SALTELE.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0732 14 77 77