Duoflex

Filter

Salteaua Duoflex Magniflex reprezinta o combinatie unica de sustinere ortopedica si anatomica intr-o singura saltea. Balanta intre tehnologia moderna si functionalitate. Cele doua straturi din diferite materiale garanteaza o pozitie optima a corpului pe durata somnului.
 
Salteaua are un miez din spumă de memorie şi spuma Elioform. Este posibil să se doarma pe ambele părţi, în conformitate cu obiceiurile de dormit. Pentru o sustinere mai fermă cea mai  potrivita este partea cu spuma Elioform, care este o spuma “respiratoare” cu microcelule deschise. Dacă aveţi nevoie de un sentiment placut, recomandam salteaua cu partea de spuma de memorie în sus. Spuma de memorie preia forma corpului interactionand in fiecare punct al acestuia in functie de temperatura si greutate.
 
Proprietăţile ortopedice şi anatomice ale saltelei sunt garantate de modul de fabricaţie. Spuma este produsă în conformitate cu tehnologia Airyform sub brevet de inventie, care presupune perforarea materialului din interiorul saltelei pentru asigurarea diverselor zone de fermitate si de aerisire . Miezul este diferenţiat pe zone de confort, astfel contribuind la distributia egala a greutatii.
 
Un alt detaliu este cel cu privire la confortul saltelei, care il reprezinta husa de lux Coolmax şi banda  perforata pe toate cele patru parti ale saltelei. Tehnologia Coolmax  ii o fera saltelei prorpietatea de a fii foarte permeabila, permitand circulatia unidirectionala a aerului si evaporarea lichidelor din interior spre exterior. Astfel se creaza un mediu sanatos de relaxare pentru corpul dumneavoastra in timpul somnului. Husa este usor de scos si curatat datorita fermoarului care se împarte în două părţi distincte.
 
Caracteristici tehnice

Asigura suport pentru o pozitie corecta a coloanei vertebrale si a extremitatilor.
Contribuie la relaxarea muschilor si imbunatatirii circulatiei sangelui.
Garanteaza permanent un mediu igienic.
Se recomanda in cazurile de probleme ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos.

Structura:

Strat de 6 cm Memory
Strat de 12 cm Elioform
Tehnologie: Airyform
Husa Coolmax
Fermoar din 2 parti
Banda perforata pe lateralele saltelei
Inaltime 20 cm

Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77