Magni Grande

Filter
Salteaua Magni Grande este o saltea excelenta, care reuseste sa fie perfecta chiar si pentru utilizatorii cu adevarat pretentiosi. Este o saltea produsa de Magniflex, o companie cu peste 50 de ani de traditie si reuseste sa uimeasca prin calitatea pe care o prezinta.
 
Magni Grande este o saltea ferma, care are inaltime de 23 de centimetri, perfecta pentru un somn perfect.
 
Acest model de saltea este realizata dintr-un strat Elioform de 18 centimetri, care are drept scop asigurarea unui suport perfect pentru coloana vertebrala. Elioform este o spuma elastica, ce are o structura celulara deschisa. Este cunoscuta pentru calitatile ortopedice pe care le prezinta, dar si pentru rezistenta ridicata a materialelor care intra in componenta acestui strat.
 
Deasupra acestui strat de Elioform este un strat de 2 cm de spuma cu memorie HD, care reuseste sa reactioneze la greutate si caldura si ofera un confort personalizat, in functie de fiecare utilizator in parte. Spuma cu memorie HD distribuie greutatea proportional si reuseste sa elibereze punctele de presiune. Confortul este unul foarte mare, datorita acestei spume.
 
Atingerea saltelei Magni Grande este una foarte placuta, datorita fibrelor de vascoza care asigura ventilatia foarte buna. Spre deosebire de alte saltele, Magni Grande ofera o garantie uriasa, de 25 de ani.
 
Specificatii saltea:

Husa 2 cm din spuma de memorie HD si fibre moi;
Inaltime totala de 23 de centimetri.
Miez de strat Elioform, de 18 cm;
Garantie de 25 de ani;
Parte superioara realizata din vascoza;
Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77