American Dream

Filter
Salteaua American Dream produsa de cei de la Maxinova este o saltea realizata pe arcuri, care are rolul de a-ti oferi tot confortul de care ai nevoie in timpul somnului. Arcurile sunt de tip Hercule Bonell si sunt realizate din otel carbon cu o grosime de 2.38 mm. Fiecare strat de arcuri dispune de un rand de spuma poliuretanica ce are densitate mare, cu rolul de a reduce indicele de elasticitate al saltelei si de a oferi o saltea rigida, care sa iti poata sustine coloana intr-o pozitie cat mai corecta. 
 
Randurile de arcuri sunt legate printr-o sarma din otel spirale, de 1.3 mm. Acest model de saltea dispune de margini pentru tinere si transport iar lateralele saltelei sunt construite cu spuma poliuretanica. Astfel, vei descoperi ca American Dream isi va pastra forma pe termen lung.
 
Salteaua are o grosime de 26 de centimetri si intra in contact cu utilizatorul printr-o stofa din bumbac, de cea mai buna calitate.  
 
 
Materialele din care este construita salteaua American Dream:  

Elementul cu care intra utilizatorul in contact este o stofa din bumbac, foarte confortabila;
Inglobeaza materiale precum vatelina thermobond cu densitate de 250 de grame/mp, burete cu densitatea de 22 si grosimea de 1.5 cm, TNT cu densitatea de 15 grame/mp si un alt burete cu grosimea de 3 cm si densitatea de 22;
Este echipata cu arcuri de tip Hercule  cu diametru de 2.38&14 
Arcurile sunt legate intre ele printr-o sarma din otel cu diametrul de 1.30 mm si sunt acoperite de o pasla dura.
rigiditate sporita
Ai adaugat in cos produsul:

0732 14 77 77