Saltele Saltex


Saltele Expert


Saltele SaltSib


Saltele Adormo


Saltele Royal Flex Mob

Saltele Prestige

Prestige Mob produce diverse tipuri de saltele, pentru a raspunde exigentelor tuturor clientilor sai. Astfel, sunt fabricate saltele cu arcuri tip Bonell si saltele cu arcuri tip Pocket. Pentru toate tipurile de saltele, termenul de garantie este de 3 ani.

Saltele Saltex

Saltex, este in permanenta legatura cu realitatile pietei si are drept scop mentinerea unui standard calitativ cat mai inalt al saltelelor produse, la un raport calitate/pret optim.

Saltele Gala

Gala are o experienta de peste 15 ani in domeniul producerii saltelelor si a reusit sa imbine cu succes tehnologia germana si design-ul Italian intr-un singur produs menit sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Saltele Previ

Cea mai completa si variata gama de saltele ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Saltelele sunt de mai multe feluri in functie de necesitatile fiecaruia:saltele de pat ortopedice, arcuri individuale, latex sau spuma vascoelastica pentru cei care nu vor sa se simta deranjati de miscarile partenerului in timpul somnului.

Saltele Magniflex

Produsele Magniflex sunt prezente in peste 60 de tari in intraga lume. Secretul succesului consta in folosirea ultimelor tehnologii si abordari inovative. Rezulta astfel produse ce imbina materiale de ultima generatie cu designul si maiestria italiana, toate saltelele Magniflex fiind fabricate integral in Italia, fapt ce ofera oamenilor odihna completa si le imbunatateste calitatea vietii. In plus, Magniflex contribuie activ la conservarea resurselor planetei folosind materiale si procese prietenoase cu mediul.

Saltele Siesta

Siesta Bedding este unul dintre cei mai mari producatori de saltele din Romania avand o capacitate de productie de peste 20.000 de bucati pe luna. Produsele oferite Siesta Bedding se ridica la cele mai inalte standarde de calitate ale Uniunii Europene si sunt produse intr-o gama variata ( saltele latex, saltele relaxa, saltele patut) pentru a acoperi toate tipurile de cerinte din partea clientilor.

Saltele Royal Flex Mob

Saltele Royal Flex Mob sunt saltele de cea mai buna calitate, ce ofera o sustinere ferma in timpul somnului. Sunt saltele ortopedice care va ajuta sa pastrati o pozitie corecta si sanatoasa a corpului, oferindu-va si confortul de care aveti nevoie in timpul somnului.

Saltele Bulrom

Saltelele Bulrom sunt saltele de cea mai buna calitate realizate in fabricile din Bulgaria. Gama de saltele este foarte variata, putand alege dintre saltele Latex, Memory Latex, Spuma Poliuretanica si Visco Memory.

NEWSLETTER

Log-in