Producatori saltele

Saltele Prestige

Saltele Prestige

Prestige Mob produce diverse tipuri de saltele, pentru a raspunde exigentelor tuturor clientilor sai. Astfel, sunt fabricate saltele cu arcuri tip Bonell si saltele cu arcuri tip Pocket. Pentru toate tipurile de saltele, termenul de garantie este de 3 ani.

 

Saltele Saltex

Saltele Saltex

Saltex, este in permanenta legatura cu realitatile pietei si are drept scop mentinerea unui standard calitativ cat mai inalt al saltelelor produse, la un raport calitate/pret optim.

 

Saltele Gala

Saltele Gala

Gala are o experienta de peste 15 ani in domeniul producerii saltelelor si a reusit sa imbine cu succes tehnologia germana si design-ul Italian intr-un singur produs menit sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

 

Saltele Previ

Saltele Previ

Cea mai completa si variata gama de saltele ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Saltelele sunt de mai multe feluri in functie de necesitatile fiecaruia:saltele de pat ortopedice, arcuri individuale, latex sau spuma vascoelastica pentru cei care nu vor sa se simta deranjati de miscarile partenerului in timpul somnului.

 

Saltele Magniflex

Produsele Magniflex sunt prezente in peste 60 de tari in intraga lume. Secretul succesului consta in folosirea ultimelor tehnologii si abordari inovative. Rezulta astfel produse ce imbina materiale de ultima generatie cu designul si maiestria italiana, toate saltelele Magniflex fiind fabricate integral in Italia, fapt ce ofera oamenilor odihna completa si le imbunatateste calitatea vietii. In plus, Magniflex contribuie activ la conservarea resurselor planetei folosind materiale si procese prietenoase cu mediul.

 

Siesta Saltele Siesta

Siesta Bedding este unul dintre cei mai mari producatori de saltele din Romania avand o capacitate de productie de peste 20.000 de bucati pe luna. Produsele oferite Siesta Bedding se ridica la cele mai inalte standarde de calitate ale Uniunii Europene si sunt produse intr-o gama variata ( saltele latex, saltele relaxa, saltele patut) pentru a acoperi toate tipurile de cerinte din partea clientilor.

 
Saltele Belen International

Saltele Belen International sunt saltele de cea mai buna calitate, ce ofera o sustinere ferma in timpul somnului. Sunt saltele ortopedice care va ajuta sa pastrati o pozitie corecta si sanatoasa a corpului, oferindu-va si confortul de care aveti nevoie in timpul somnului.

 

Saltele BulromSaltelele Bulrom sunt saltele de cea mai buna calitate realizate in fabricile din Bulgaria. Gama de saltele este foarte variata, putand alege dintre saltele Latex, Memory Latex, Spuma Poliuretanica si Visco Memory.

Comment (1)

 • Matei Diana Reply

  Buna ziua,
  Va stam la dispozitie pentru orice solicitare de transport pe tot cuprinsul Europei (export , import, intern sau international).Oferim solutii optime de transport pentru orice tip de marfa(generala,ADR, perisabila) in regim complet sau de grupaj.
  Toate transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR.
  Oferim servicii de :
  – Transport marfa generala(FTL,LTL)
  -Transport marfuri cu temperatura controlata (FTL)
  – Transport marfa ADR (FTL)
  Va trimit datele mele de contact in vederea unei viitoare colaborari in ceea ce priveste transportul rutier international si intern de marfuri.
  Va multumesc si astept solicitarile dvs!

  30 iulie 2021 at 3:54 pm

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0732 14 77 77